Går du i tankarna att sälja din lägenhet eller ditt hus. Jag hjälper dig att ta fram de bästa sidorna hos din bostad för att nå en bred målgrupp.

Inspirationsmöte från 1 500kr inkl. moms

Vi ses hemma hos er och gör en lättare genomgång av bostaden och jag ger er tips på hur ni kan framhäva bostadens bästa sidor. Efter mötet mailar jag er en lista på det vi har gått igenom.

Inredningskonsultation från 4 900kr inkl. moms

Vi ses hemma hos er och vi går igenom de ytor som ni behöver hjälp med. Efter konsultationen får ni en checklista på det vi gått igenom och en inköpslista. Sedan kan ni välja om ni vill utföra arbetet själva eller ta hjälp av mig.

Homestyling från 25 000kr inkl. moms

Vi går igenom bostaden rum för rum och efter det får ni en checklista på vad som ska plockas bort, omplaceras, åtgärdas med mera. Jag fyller sedan på med inredningsdetaljer såsom kuddar, textilier med mera samt lättare möbler. Jag förser bostaden med snittblommor inför fotografering och visning. Jag är också med på fotograferingen. I priset ingår hyra för inredningsdetaljer och möbler i fyra veckor från fotografering, sedan tillkommer hyra per vecka.

Homestaging från 35 000kr inkl. moms

Detta är ett helhetskoncept. Vi går igenom bostaden rum för rum, jag tar fram ett helhetskoncept med färgsättning, möbler, inredningsdetaljer med mera. Jag tar in offert från hantverkare, målare för prisuppgifter samt bokar in dem för utförandet. Jag möblerar och inreder bostaden inför fotografering och visning. I priset ingår hyra för fullt möblemang i fyra veckor från fotografering, efter det tillkommer hyra per vecka.

 

För mer information samt om du vill boka en konsultationstimme kontakta mig på 0707 68 54 07 eller skicka ett mail till kristina@littleyoudesign.se