Hej och välkommen hit,

mitt namn är Stina Svanberg och jag driver inredningsföretaget Little You Design.

Under fliken Inredning finns några av de uppdrag jag har gjort som inredningskonsult. Jag försöker även att uppdatera bloggen och Instagram med inspirationsbilder från olika uppdrag så att ni lätt kan följa med och inspireras.

I min webshop hittar man produkter från Little You Design men också från andra varumärken som jag inhandlat i liten skala. Inriktningen för min webshop är i första hand till barnrummet men då jag inte bara inreder barnrum har jag valt att även ta in andra produkter som jag använt i t ex olika stylinguppdrag och fastnat för.

Little You Designs egna produkter görs på beställning så därav kan leveranstiden vara lite längre på dessa produkter. Mitt mål var att ta fram en liten kollektion för barn som skulle vara närproducerad och i bästa möjliga mån använda material såsom ekologiskt odlad bomull och material som är certifierade enligt standarden Öko-Tex. Och jag kan stolt säga att trikån till vår storsäljande produkt Bokstavsmössan  stickas i Ulricehamn och är av ekologisk bomull.

Idag handtrycker jag våra fjäril- och bokstavsetiketter  för att få den vintagekänsla som jag vill förmedla.

 

Varmt välkomna till Little You Design

Stina Svanberg